YouTube Download

 

Download pej youtube pa program
Se pari e gjon linkun e videos qe don me shkarku nga youtube(lart ne shiritin address)e bon copy edhe e hap ket web www.keepvid.com .Vendos linkun e kopijuar ne vendin url ne anen e djathe e zgjedh webin nga e cili po e shkarkon (ne rastin ton youtube) edhe shtyp butonin download.Ne vendin ku duhet ta shkruajm emrin duhet ta shkruajm ne fund .flv(emri.flv)dhe fillon shkarkimi.Per ta shikuar ket video qe eshte ne formatin flv nevoitet FLV playeri qe mund ta download ne kete Link download.cnet.com/FLVPlayer4Free/3000-13632_4-10666532.html?part=dl-FreeFLVPl&subj=uo&tag=buttonl ose nese doni videon ne format flv ta convertoni ne format te lexueshem per MEDIA PALYER ose Winamp shkarkoni kete convertues ne kete Link download.cnet.com/Free-FLV-Converter/3000-2194_4-10832044.html
 

 

Search site

Copyright 2009.All rights reserved.Powered by KnaQuni-Ks.Tk